Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy a Fekete Párduc 2-ben a Namort alakító színész nem tudott úszni?

|

Tenoch Huerta kreatívan kikerülte a pontos választ a Black Panther: Wakanda Forever castingja során.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt befutott a második Fekete Párduc mozifilm, a Fekete Párduc 2 első előzetese, amelyben az ismert karakterek mellett felbukkant a vakandaiak ellenfele, Namor, a Torpedó. Namor szerepében a mexikói származású Tenoch Huertát láthatjuk, aki egy nemrégiben adott interjúban bevallotta, hogy nemcsak úgy jelentkezett a szerepre, hogy nem tudott úszni, de ezt konkrétan nem is árulta el a filmkészítőknek.

Hirdetés

Huerta az interjúban elmondta, hogy amikor megkérdezték erről, az volt a válasza, hogy még sosem fulladt meg, majd visszament egyeztetni a menedzsereivel. Az ügyvédeivel megmagyarázták, hogy igazából nem hazudott, és ő igazi mexikóihoz méltón, soha nem mond nemet.

A színész aztán úgy érkezett meg az atlantai forgatásra, hogy előtte úszóleckéket vett, illetve a Marvel csapatával remekül együtt tudott dolgozni, és nagyon alaposan utánanézett a szerepnek, az ahhoz újonnan kötődő mezoamerikai inspirációknak is. Hozzátette, hogy a Marvel nyitott volt a javaslataira, szívesen vették a megjegyzéseit a karakter fejlődését illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Huerta egyébként emellett egy olyan könyv írásán dolgozik, amelyben a mexikói filmiparban tetten érhető rasszizmust vizsgálja, illetve ennek hatását a sötét bőrű mexikói színművészek lehetőségeire.

A Fekete Párduc 2 pedig 2022. november 10-én fog debütálni a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)