Hirdetés

Gonoszt alakíthat Bill Murray az Ant-Man: Quantumaniában

|

A színész nem sokat árult el a Marvel filmes univerzumában kapott szerepéről, de megeshet, hogy Hangya ellenfeleinek oldalát erősíti majd.

Hirdetés

Tavaly ősz óta biztosak lehetünk benne, hogy Bill Murray is csatlakozik a sztároknak ahhoz az egyre bővülő táborához, akik valamilyen szerepet vállalnak a Marvel filmes univerzumában.

Néhány rövid mondat erejéig nemrég megint szóba hozta a témát, megerősítve, hogy a szereplése az Ant-Man: Quantumaniához kötődik majd, illetve arra is tett egy kisebb utalást, hogy nem a jók csapatát erősíti majd.

Hirdetés

A hetvenegyéves színész nemrég egy YouTube-os interjúműsor vendége volt, ahol egy napot a New York Giants néhány éve visszavonult irányítójával, Eli Manninggel töltött, és ahogy a videóban láthatjátok, sok témát érintenek eközben, a sporttól kezdve Murray régi filmjein keresztül a testvéreikhez fűződő viszonyaikig. Aztán néhány perc múlva Manning mintha egy nem igazán ismert, vagy nagy kaliberű projektről kérdezné, egyszer csak így fordult a színészhez:

"Nem leszel benne valamelyik érkező szuperhősös filmben? Az Ant-Manben?",

amit a hamburgert majszoló Murray csak egy bólintással erősít meg.

Ami viszont talán egy fokkal érdekesebb, hogy az ex-sportoló naivan megkérdezte, mi lesz Murray karakterének szuperképessége, amire csak annyit válaszolt,

"Az a szupererőm, hogy egy rosszfiú vagyok."

Azt már tudjuk, hogy nem Murray, hanem Jonathan Majors játssza az Ant-Man 3 főgonoszát, aki nem más lesz, mint Kang, a hódító (akiről a magyarázó cikkünkből még többet megtudhattok). Így a Szellemirtók és az Idétlen időkig sztárja csak valamelyik alacsonyabb rangú gonosz szerepét kaphatta, vagy csak szórakozik velünk, és valójában Hank Pym szövetségeseként tűnik fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy mi az igazság, azt lehet, hogy még egy darabig nem tudjuk meg, ugyanis a legutóbbi halasztás egészen 2023 nyarára tolta el a következő Ant-Man mozi premierjét, szóval még a trailerekkel sem kell annyira sietnie az alkotóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)