Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - James Gunn forgatókönyvét méltatta Chris Pratt

|

Egy interjúban mesélt a színész arról, milyen a munka James Gunn nélkül.

Hirdetés

Hiába menesztették a Galaxis őrzői rendező-íróját, a forgatókönyv nem változott.

Hirdetés

A MTV Newsnak adott interjújában beszélt a Galaxis őrzői filmek Űrlordja arról, hogy milyen a munka a korábban illetlen Twitter-bejegyzések miatt elbocsátott James Gunn nélkül, aki eredetileg nemcsak írta, rendezte is volna a filmet.

Chris Pratt a beszélgetés során elmondta, hogy olvasta már a Gunn által írt és végül megtartott forgatókönyvet, ami szerinte nemcsak hogy nagyon jó, de Gunn alaposan szabadjára engedte a fantáziáját.

Arról is beszélt a színész, hogy milyen érzés Gunn nélkül dolgozni a rendező szeretett filmjén:

Szeretem James-t. Lojális maradok hozzá, és őszintén, nagyon szeretem. Meg fogjuk csinálni ezt a filmet, méghozzá olyanra, amit megérdemelnek a rajongók. Szerintem ez jellemzi a Galaxis őrzőit is leginkább, hogy együttes erővel elvégzik a feladatukat. Mi is pontosan ezt fogjuk tenni.

Jelenleg még mindig keresi a Disney a film leendő rendezőjét. Sokáig a nagy esélyesek között emlegették Adam McKay-t, a Vice direktorát, akit az előzetes hírek ellenére úgy tűnik, mégsem bíznak meg a feladattal. Korábban a Thor: Ragnarök sajátos stílusú rendezője, Taika Waititi kizárta, hogy ő venné át a Galaxis őrzői 3 rendezését, mivel szerinte ez még mindig James Gunn filmje, és furcsa lenne számára, ha belenyúlna.

Míg a Disney nagy erőkkel rendező után kutat, közben nagyon úgy fest, hogy James Gunn átvándorol a DC-filmekhez, és ő hozza el a rajongóknak a rebootolt Öngyilkos osztagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)