Hirdetés

Guillermo del Toro Pinokkió filmje minden egyes trailerrel különlegesebbnek tűnik

|

Aki a Disney változatát túl sziruposnak találta, az a Netflix adaptációjával kapcsolatban fellélegezhet.

Hirdetés

A Disney pár hónapja élőszereplős formában, egy legendás rendező, Robert Zemeckis segítségével gondolta újra az egyik legikonikusabb rajzfilmjét, de mint kiderült, jobban jártunk volna, ha inkább az eredetit újítja fel.

Az emberré válni akaró fafiú kortalan történetét azonban nemcsak a Disney, hanem a Netflix is be szerette volna mutatni, ám a legnagyobb streaming vállalat nem a tündérmesék oldaláról akarta megközelíteni a koncepciót, így A faun labirintusa, a Pokolfajzat és a Bíborhegy rendezőjét, az Oscar-díjas Guillermo del Torót és a szintén egyedi látásmódú Mark Gustafsont (A fantasztikus Róka úr) bízták meg Carlo Collodi művének adaptálásával. 

Del Toróék ezt stop-motion technikával, sötétebben és érzelmesebben, egy komplett sztárgárdával képzelték el, hiszen olyan színészek szinkronizálnak az angol változatban, mint Ewan McGregor, David Bradley, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, Christoph Waltz, Tilda Swinton és Ron Perlman. 

Hirdetés

Már a korábbi kedvcsináló is azt ígérte, hogy csodálatos élményben lesz részünk, amikor a Guillermo del Toro-féle Pinokkió felkerül a Netflixre, az alábbi trailer pedig megerősíti ezt, minden eddiginél többet mutatva abból, hogy mi vár ránk az új filmben, az előzetes roskadozik az új jelenetektől:

Egyébként az sem elhanyagolható részlet, hogy a stop-motion alkotás egyfajta trilógiát alkot a 2001-es Ördöggerinccel és a 2006-os A faun labirintusával, de egy másik cikkben foglalkoztunk azzal, hogy miért. Del Toro Pinokkiója december 9-én kerül fel a Netflixre, mi már alig várjuk. És ti?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)