Hirdetés

Már szinkronosan is megnézhetjük a pisztolykezű Daniel Radcliffe filmjének előzetesét

|

Megérkezett a Guns Akimbo szinkronos előzetese, ami remek alkalom arra, hogy megtudjuk, milyen milyen magyar címet kapott.

Hirdetés

Számos más színészhez hasonlóan Harry Potter... akarom mondani, Daniel Radcliffe sem szeretné, hogy pályafutása hátralévő részére beskatulyázzák, és soha többé ne játszhasson másban, mint urbánus fantasyben. Épp emiatt mond igent azokra a felkérésekre, amelyek a gyerek- és tinédzserkorát végigkísérő szereptől a lehető legtávolabb állnak. Tökéletesen illeszkedik ebbe a sorba a Talpig fegyverben (Guns Akimbo) 

Hirdetés

Bár a Halál metál rendezőjének (Jason Lei Howden) legújabb filmje lehetne akár egy számunkra videojáték adaptációja is, nem az, csupán ihletet merít a másik médiumból. Története is épp csak annyira körmönfont, hogy legyen valamilyen apropó több száz vaktöltény eldurrantására. Nyilván képtelenség komolyan venni egy olyan szituációt, melyben egy játékfejlesztő kezeihez bosszúból stukkereket szögeznek és arra kényszerítik, hogy vegyen részt egy élőben közvetített valóságos deathmachben, sőt mi több, végezzen annak bajnokával. Jelen pillanatban kétféle végletet tudok elképzelni a film számára: az egyiket magam sem szeretném, a másikban viszont igazi bűnös élvezetben lehet részünk.

A Talpig fegyverbent március 5-től tűzik műsorra a hazai mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)