Hirdetés

Ebben a filmben fegyvert szögeztek az egykori Harry Potter kezéhez

|

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült valódi deathmatch a hazai mozikban is látható lesz.

Hirdetés

A Harry Potter franchise óta Daniel Radcliffe már számos, őrültebbnél-őrültebb koncepcióban bizonyította, hogy színészi képességei nem csupán a varázsvilágra korlátozódnak: játszott a Victor Frankensteinben, próbált túlélni a Dzsungelben, sőt Istent is szolgálta a Csodatévők sorozatban, most pedig egy egészen új területre merészkedik: a videojátékokéra. 

Hirdetés

A Jason Lei Howden (Halál metál) által rendezett Guns Akimbo történetének középpontjában egy Miles (Daniel Radcliffe) nevű játékfejlesztő áll, aki egy livestreamen keresztül nézett egy illegális, valóságos deathmatchet a Skizm szervezésében, amikor elkövette azt a hibát, hogy kommentjeivel magára haragította a csatorna mögött álló mániákust, Riktort (Ned Dennehy). Így büntetésképpen fegyvereket erősítettek a kezeihez és arra kényszerítették, hogy 24 óra alatt ölje meg a műsor legjobb játékosát, Nixet (Samara Weaving). A Guns Akimbo olyan, mintha a Mortal Kombatot keresztezték volna a Scott Pilgrim a világ ellennel és A bűn éjszakája franchise-zal, majd az egészet beledobták volna egy battle royale-ba és megfűszerezték volna némi fekete humorral. Íme: 

A Guns Akimbo 2020. március 5-én kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)