Hirdetés

Gyengébb lett a CGI minősége a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Sok kritikát kapott a produkció a látvány miatt, a Disney+-os verzió viszont még rosszabbul néz ki.

Hirdetés

Abban talán mind megegyezhetünk, hogy a Thor: Ragnarök elképesztően jól nézett ki, így okkal várhatta a közönség, hogy az új kaland, a Thor: Szerelem és mennydörgés még lélegzetelállítóbb látvánnyal szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Levegőt mondjuk tényleg elfelejtettünk venni, csak épp nem a CGI kiemelkedő minősége miatt. A Marvel mostanában sokat szenved ezen a téren, a She-Hulk is elég furcsán festett először, most pedig a Szerelem és mennydörgés is felvonultatott néhány gyenge megoldást.

A kritikákat a Disney döntéshozói is meghallották, így a Disney+ kínálatába már egy 'javított' verzió került fel. Vagy legalábbis azt hitték, a nézők ugyanis hamar ítéletet hirdettek a frissített CGI felett, és bizony az új megoldásokat nehéz lenne pozitívan értékelni.

Hirdetés

Alább láthatják a pillanatot, mikor Heimdall fia megjelenik Thornak, hogy figyelmeztesse őt az Új Asgardban történt eseményekről.

Több szakember is kritizálta a Marvelt az elmúlt időszakban a feszes munkaórák miatt, sokan ezt teszik meg első számú okként, amiért egyre elszaporodtak a rosszabb minőségű CGI jelenetek a Marvel utóbbi produkcióiban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az egyébként, hogy utólag javítsanak egy-egy film vagy sorozat effektjein, egyáltalán nem ritka az iparban. A Marvel több alkalommal élt már ezzel, de például a Stranger Things esetében is nem egyszer előfordult, hogy a megjelenés után változtattak bizonyos dolgokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)