Hirdetés

Gyönyörű trailer vezeti fel az új Dragon Ball szériát

|

A pletykák és félinformációk után végre befutott a trailer, ami ténylegesen megmutatja, hogy mire is számíthatunk.

Hirdetés

A Dragon Ball Super sorozat és az azt követő filmek meglehetősen pozitív visszajelzéseket kaptak, és bár a Super története Toriyama mangájával folytatódik, az animációs stúdió inkább egy másik irányba viszi a franchise-t. Ahogy a Comic-con után kiderült, érkezik a Dragon Ball Daima, ami egy új streaming sorozat lesz a jól ismert világ karaktereivel. A sztori kölcsönöz pár ötletet a Dragon Ball GT-ből, ami egy nem-kánon spin-off széria volt, főszerepben a gyerekké változtatott Gokuval.

Ezúttal viszont egy, a kánon részét képező sorozatról van szó, és mint minden ilyen produkciót, úgy ezt is Akira Toriyama felügyeli. Toriyamának mindenre áldását kell adnia, ami az animében szerepelni fog, de Akio Iyuku producer szerint a Dragon Ball atyja egész epizódokat és történetszálakat is hozzáadott a Daimához.

Hirdetés

A karakterdizájnokért egyébként az a Katsuyoshi Nakatsuru felel, aki többek között a Summer Wars és a Digimon filmek animációin dolgozott. Ő tervezte meg a Super Saiyan 4 formát is, bár azt nem tudni jelenleg, hogy ez visszatér-e a Daimával.

A történet szerint valaki felhasználta a sárkánygömböket Shenron megidézésére, és kisgyerekekké változtatta Gokut és barátait. A srácok elindulnak egy új kalandra, hogy megoldást találjanak gondjukra az univerzum megannyi világát meglátogatva. A széria valamikor 2024 őszén indul, a terjesztés részletei még nem ismertek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)