Hirdetés

Ilyen a Gyűrűk Ura rendezőjének privát filmes gyűjteménye

|

Ez lesz az a kiállítás, ahová soha nem fognak beengedni, de legalább egy videóban megnézheted, hogy mi mindent halmozott fel a Peter Jackson nem túl eseménytelen élete során.

Hirdetés

Többek közt a Gyűrűk Ura és a Hobbit rendezéséről is jól ismert Peter Jackson dolgozik a filmiparban egy ideje, így nem is annyira csoda, hogy méretes kellékgyűjteményt hozott össze az évek során. 

A Mythbusters stábjának Tested csatornáját beengedte a rendező egy körre. A srácok azonnal rávetették magukat a 2001: A Space Odyssey jól ismert HAL 9000-ből megmaradt baljósan világító szemére. Jacksonnak persze vannak emlékei a Jurassic Parkból, a Majmok bolygójáról, és még egy Dalek is ott bújik a háttérben.

"Nincsenek szabályaim a gyűjtögetés kapcsán. Többnyire azokra a tárgyakra figyelek fel, melyek nagy hatást gyakoroltak rám fiatalabb koromban."

Reméljük még kapunk hasonló videót, mert ezt nehéz lenne megunni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)