Hirdetés

Ha a Disney World parkba szerinted is jó ötlet a járvány idejére beköltözni, gondold újra

|

Mind szeretnénk a közösségi távolságtartást valami ingergazdagabb környezetben gyakorolni, de ha valaki emiatt tábort ver egy Disney Worldben, annak letartóztatás lesz a vége.

Hirdetés

A legtöbb szórakoztatóipari egység - amilyenek a vidám- és kalandparkok is - zárva tart a koronavírus idejére, ami hatalmas bevételkiesést jelent az üzemeltetőknek. Az ilyen elhagyatott parkok csábítónak tűnhetnek, azonban ez nem jogosít fel arra, hogy hosszabb távra berendezkedjünk az egyikben, mert annak rendőrségi ügy lehet az eredménye. 

Hirdetés

A floridai hatóságok közleménye szerint múlt héten tartóztattak le egy 42 éves férfit, Richard McGuire-t, aki az 1999 óta elhagyottan álló Walt Disney World's Discovery Island parkban ütött tanyát. Miután bejelentés érkezett, a rendőrök gyalogosan, helikopterrel és csónakkal indultak a McGuire keresésére, aki elmondása szerint épp az egyik épületben aludt, így nem hallotta helyszínre kiérkező, utána kutató rendőröket. 

Annak ellenére, hogy feljelentést tettek ellene, mivel engedély nélkül hatolt be egy magánterületre, valamint örökre kitiltották az összes Walt Disney World tulajdonában álló parkból, a férfi nem bánta meg tettét, ugyanis elmondása szerint egy trópusi paradicsom volt számára a hely. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)