Hirdetés

Ha a Fallout sikeres lesz, jöhet a The Elder Scrolls sorozat is?

|

Erről kérdezték Todd Howardot, a Bethesda Game Studios fejesét.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fallout sorozatot érdemes volt elkészíteni - a kritikák dicsérik, és amilyen hype megelőzte, biztosak vagyunk benne, hogy a nézőket sem kell majd hálóval összefogni. Egy-egy sikeres adaptációtól sokan vérszemet kapnak (Margot Robbie már a The Sims és a Monopoly alapján is filmet készít), aminek általában nincs jó vége, de úgy tűnik, a Bethesda még nem rohan annyira előre.

Az amerikai IGN a Fallout sorozat Los Angeles-i premierjén kérdezte meg Todd Howardot, hogy tervben van-e más Bethesda-franchise-ok adaptálása is, ő pedig egyértelmű választ adott.

"Jelenleg semmi nem készül. Mindenki azt kérdezgeti, hogy lesz-e például The Elder Scrolls, én meg folyton nemet mondok."

Hirdetés

Hozzátette, a Fallout épp azért lehetett olyan, amilyen, mert semmit nem erőltettek, nem úgy álltak neki, hogy kéne egy Fallout sorozatot csinálni, csak minden összeállt ahhoz, hogy egy minőségi adaptáció készülhessen.

Az, hogy most még nem kezdik el a The Elder Scrolls vagy netán a Starfield feldolgozását, nem jelenti, hogy a jövőben sem fogják - ezt nem Howard mondta, de a hozzáállása azt sugallja, hogy ha úgy alakul, simán belevághat a csapattal. Minden jel azt mutatja, hogy Fallout 2. évad lesz, és mi azzal is beérjük.

A Fallout már elérhető az Amazon Prime Video kínálatában, hamarosan kritikában is elmondjuk, milyen lett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)