Hirdetés

Ha imádod a kegyetlen és halálos csapdákat, ennek örülni fogsz

|

Öles léptekkel közeledik bemutatójához a következő Fűrész film, amelyben a franchise ikonikus színésze, Tobin Bell is visszatér.

Hirdetés

Nyolc Fűrész mozival a háta mögött nem minden rajongó volt meggyőzve róla pár éve, hogy folytatni kellene még a szériát, de a Lionsgate másképp vélekedett, és úgy ítélte meg, hogy megérett a franchise egy soft rebootra, amelyet Chris Rock főszereplésével és produceri felügyeletével képzeltek el. A Spirál: Fűrész hagyatéka azonban felszínes, jellegtelen és teljesen felesleges lett.

A 2021 nyarán megjelent film premierje után egy évvel aztán kiderült, hogy a Lionsgate továbbra is pénzt akar látni a halálos csapdákból: a stúdió bejelentette, hogy jön a Fűrész 10, amelyért a Fűrész 6 és a Fűrész 3D epizódok rendezője, Kevin Greutert felel majd, a film producerei pedig a franchise-t eddig is dédelgető "veterán" páros, Mark Burg és Oren Koules lesznek. 

Hirdetés

Greutert most azzal az örömhírrel jelentkezett a Twitteren, hogy a Fűrész 10 Mexikóvárosban zajlott forgatása befejeződött, élete egyik leghálásabb és legnagyobb élményének nevezte a folyamatot, és elmondása szerint bár komoly kihívásokon vannak túl (a végén elkapta a koronavírust is), már alig várja, hogy megkezdjék a film vágását. Egyúttal nem győzte dicsérni a stábot, miszerint noha a többségüknek újdonság a Fűrész univerzumon dolgozni, mégis beleadtak mindent, ami tőlük telt. 

Greutert azt is megjegyezte, hogy reméli, a Fűrész 10 munkacímet megtarthatják, mivel a filmjük vissza fog térni azokhoz a gyökerekhez, amik a szériát olyan különlegessé teszik. Nem meglepő, hiszen újra láthatjuk majd a Fűrész filmek legendás színészét, Tobin Bellt az ördögien halálos csapdákat kieszelő John Kramerként, akire a Spirál: A Fűrész hagyatékában csak utaltak. 

A Fűrész 10 várhatóan októberben kerül majd világszerte a mozikba. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)