Hirdetés

Ha izgalomba jöttünk volna a Die Hard visszatérése miatt, most csalódnánk

|

A #DieHardisBack hashtaggel lengette be Bruce Willis lánya, hogy talán újabb filmre számíthatunk, de valami egészen mást kaptunk helyette.

Hirdetés

Van néhány olyan franchise, amit már nem érdemes bolygatni, és a 2013-as Die Hard - Drágább, mint az életed után joggal érezzük, hogy mindenki jobban jár, ha Bruce Willis inkább új kalandok után néz ahelyett, hogy John McClane szerepében láthatnánk ismét a vásznon. 

A színész lánya egy rövid videóval és a #DieHardisBack hashtaggel lengette be, hogy édesapja megint akciózni fog, ami részben igaz is: ugyanakkor ezt nem egy új Die Hard film kedvéért, hanem a DieHard nevű akkumulátor reklámjában teszi.

Hirdetés

Az Advance Auto Parts kampányát elindító, kétperces reklámban McClane csak egy akksit akar, de a dolgok nem mennek egyszerűen, még szellőzőben mászni is kénytelen. Felbukkan Argyle (De'voreaux White), valamint Theo (Clarence Gilyard) is. A DieHard elnevezés egyébként arra utal, hogy az energiaforrás sokáig bírja, de magyarul nehéz párhuzamba hozni a filmcímekkel. Amúgy mókás a videó, nézzétek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)