Hirdetés

Ha Johnny Depp és Alice Cooper budapesti fellépését várod, van egy rossz hírünk

|

Még tavaly jelentette be a Hollywood Vampires, hogy a magyar főváros is szerepel az európai turné állomásai között.

Hirdetés

Tökéletes időzítéssel, 2022. október 31-én, azaz halloween napján osztotta meg a Hollywood Vampires rajongóival, hogy idén mikor és hol fog zenélni Európában. Az eredetileg még 2020-ra tervezett, ám a koronavírus-járvány miatt sokat csúszó turné állomásai között nem kis meglepetésünkre Budapestet is felsorolták.

A koncert időpontjaként július 18-át, azaz a mai napot jelölték meg, de mint az kevéssel ezelőtt kiderült, a sokak által várt fellépés elmarad.

Hirdetés

Az Alice Cooper leghíresebb számai mellett többek között az AC/DC és a The Doors slágereiből is előszeretettel csemegéző banda a Facebook-oldalán közölte, hogy előre nem látható okok miatt lefújják a Papp László Budapest Sportarénába tervezett koncertet. Rajongóiktól elnézést kértek, és ígéretet tettek arra, hogy minden jegy árát teljes mértékben visszatérítik kategóriától függetlenül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)