Hirdetés

Ha mindig is szerettél volna egy igaz Barbie házban nyaralni, akkor eljött a te időd

|

Nem ciki, nyugodtan valld be, hogy imádnád a rózsaszín falakat. Még akkor is, ha kifolyik a szemed tőlük.

Hirdetés

A Barbie film premierjének örömére az Airbnb összehozott egy olyan nyaralót, amit nehéz nem észrevenni. A sztori szerint Ken ugyanis megnyitotta a saját kis hoteljét, amelyben örömmel várja majd a vendégeket. A valóságban arról van szó, hogy július 17-én mindenki feliratkozhat egy várólistára, hogy bekerülhessen Ken álomotthonába. Két párost fognak kiválasztani, akik ingyen lakhatnak majd a rózsaszín villában július 21 és 22-én.

Egy frissen felújított malibui villáról van szó, amit persze tetőtől talpig rózsaszínre festettek, és telepakolták a Barbie játékokat idéző hangulati elemekkel, relikviákkal. A nyaraló persze nem csak rajongóknak szól, de Barbie és Ken örök szerelmeseit leszámítva nem biztos, hogy más el bírja majd viselni az érzékszerveit támadó, gigantikus rózsaszín monstrumot.

Hirdetés

Minden annyira édes itt, hogy még a villanypózna is úgy néz ki, mint ha pillecukorból lenne.

Viccet félretéve a hely elképesztően néz ki, és biztos mókás hétvégét lehetne eltölteni benne. Kevesek fognak panaszkodni, ha nyernek egy ingyen napot egy malibui nyaralóban, pláne ha majd megnézik a Barbie filmet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)