Hirdetés

Nagyon várod már a The Boys 4. évadát? Szokj hozzá az érzéshez

|

Az írósztrájk miatt az Amazon Prime Video zászlóshajója is megfeneklett.

Hirdetés

A The Boys (vagy magyarul A Fiúk) egyike azon sorozatoknak, amik évadról évadra meg tudnak újulni úgy, hogy tartanak egy szintet. A harmadik szezon is tartogatott parádés pillanatokat, Antony Starr pedig továbbra is zseniálisan hozza Homelandert, szóval nem meglepő, ha a rajongók türelmetlenül várják a folytatást. Az undorító jeleneteket és rengeteg vért is tartalmazó negyedik felvonás forgatása április közepén zárult le, és bár premierdátumot nem jelentett be hozzá az Amazon, így is arra számítottunk, hogy még idén megkapjuk. 

Ez a remény azonban szertefoszlani látszik, ugyanis ahogyan sok más filmnek és sorozatnak, úgy a The Boysnak is betehet a Hollywoodban zajló írósztrájk, aminek egyelőre nem látni a végét.

Hirdetés

A sorozat alkotója, Eric Kripke Twitteren tájékoztatta a rajongókat a The Boys 4. évadának bemutatásával kapcsolatban. Kripke megerősítette, hogy a romlott szuperhősök és az azokat lebuktatni vágyók visszatérését komolyan befolyásolja, hogy meddig fog tartani a folyamatban lévő írósztrájk, mivel a premierre csakis azután számíthatunk, hogy az véget ért. Kripke felhívta a figyelmet rá, hogy a stúdióknak tisztességes alkut kell kötniük a forgatókönyvírókkal. 

Amikor valaki megkérdezte tőle, hogy a sztrájk miképpen befolyásolja a sorozatot, ha már leforgatták a 4. évadot, Kripke elárulta, hogy még mindig van egy jó adag párbeszéd, amit utólag írnak, amiket aztán a színészek visszajönnek felvenni, hogy áthidalják a történet hiányosságait, tisztázzanak egyes cselekményeket, és így tovább. Kripke hangsúlyozta, hogy az írás a folyamat minden szakaszában elengedhetetlen - ezért is szomorú, hogy a stúdiók nem becsülik meg eléggé a szakembereket, és alig hajlanak a kompromisszumra. Addig is Kripke fájdalomdíjként megosztotta egy fiktív gabonapehely (The Deep's Choctopus Puffs) dobozának képét, amit bárki kinyomtathat és kivághat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)