Hirdetés

Ha nem hallottál még az azték Batmanről, a DC új filmjét érdemes lesz megnézned

|

A főszereplőt a Narcos: Mexico egyik színésze fogja szinkronizálni.

Hirdetés

A Batman-rajongók nem csupán élőszereplős formában követhetik hősük újabb és újabb kalandjait, a Warner Bros. Animation gondoskodik róla, hogy a nagy költségvetésű filmek közötti időszakot kitöltse különböző animációs mellékszálakkal. Ennek keretében a nézők láthatták már - és felrakhatták a polcra - a The Killing Joke, a Gotham by Gaslight, a Hush és a The Long Halloween sztorikat is, az Injustice-ról nem is beszélve. A vállalat következő alkotása azonban nem Bruce Wayne-re fókuszál majd. 

Hirdetés

A DC új animációs filmje, a Batman Azteca: Choque de Imperios az azték Denevéremberre koncentrál, a középpontban egy Yohualli Coatl nevű fiatal fiúval. Yohualli hatalmas tragédiát él át, amikor apját és a falu vezetőjét, Toltecatzint meggyilkolják a spanyol konkvisztádorok.

A fiú Tenochtitlanba menekül, hogy figyelmeztesse Moctezuma királyt és főpapját, Yokát a közelgő veszélyre, de ő maga sem marad tétlen. A denevéristen, Tzinacan templomát búvóhelyként használva Yohualli a mentorával és segítőjével, Acatzinnal együtt edz, felszerelést és fegyvereket készít, hogy szembeszálljon a spanyolok inváziójával, megvédje Moctezuma templomát, és megbosszulja apja halálát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Íme az első kép a főszereplőről: 

A Batman Aztecát Juan Meza-León (Harley Quinn) rendezi, a produkcióban pedig Alejandro Diaz Barriga is részt vesz, aki a mezoamerikai tanulmányokra, valamint Mexikó és az Andok régió etnikai történelmére specializálódott. A főszereplő hangját Horacio Garcia Rojas (Narcos: Mexico) szolgáltatja. Az animációs film az HBO Maxra készül, de még nem tudni, hogy mikor fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)