Hirdetés

Ha szeretted Sylvester Stallone szuperhősös filmjét, akkor van egy jó hírünk

|

A Szamaritánus folytatása készülhet, egyelőre nagy a titkolózás, de a találgatások már elkezdődtek.

Hirdetés

Az Amazon MGM Studios futna még egy kört a Sylvester Stallone főszereplésével készült 2022-es akciófilm, a Szamaritánus kapcsán. A Bragi F. Schut által írt képregény-adaptáció elkészítéshez a produceri munkára a főszereplőt kérték fel Balboa Productions nevű cégével, és partnere, Braden Aftergood is része lesz a munkálatoknak.

Az első részben Stalone Joe, a lepattant hobó szerepében tűnik fel. Joe összebarátkozik egy környékbeli kölyökkel, Sammel, akit az Esernyőakadémiában és az Euphoriaban parádésan szereplő Javon Walton alakít. Joe egy alkalommal megmenti Samet egy csapat bully zaklatásától, ami után a fiú elhiszi, hogy ő a Szamaritánus néven ismert szuperhős, akiről az a legenda járja, hogy 25 éve meghalt az ikertestvérével, Nemesis-szel folytatott küzdelem során. A városbeliek, beleértve Samet, hisznek abban, hogy a Szamaritánus még él és igazságosztóként járja a város utcáit.

Hirdetés

Az első rész visszafogott sikert aratott, a kapott kritikák is vegyesek voltak, de magát a koncepciót díjazta szakma és a Rotten Tomatoes-on kapott 71 százalékos nézői értékelés is azt igazolja, hogy alapvetően tetszett a film a nézőknek. Indulása után a Prime Videón hetekig vezette a nézettségi listát, 240 országban mutatták be.

A folytatás részleteiről egyelőre nincs semmilyen konkrét információ. Az első film végén történt pár dolog, amely izgalmas folytatást építhetne fel (spoilerJoe valójában Nemesis, a gonosz ikertestvér, egyes találgatások szerint nem kizárt, hogy Sam pedig az elhunyt testvér fia. Ha ez igaz, lehet hogy egyfajta mester és tanítvány típusú történet kerekedik a második epizódban, ahol Joe megtanítja unokaöccsét arra, hogy hozza elő valódi identitását, és fejlessze magát is szuperhőssé).

Aki kíváncsi a folytatásra, annak még türelmesen várnia kell a Prime Videós premierig, addig csak találgathatunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)