Hirdetés

Ha színészként nem is bírod Adam Sandlert, most érdemes lesz figyelni rá

|

2018-ban már bebizonyította, hogy egy dologhoz biztosan ért.

Hirdetés

Hosszú múltra tekint vissza Adam Sandler Netflix-szel való kapcsolata, aki már számos produkciót leszállított az évek során a pirosak streamingplatfromjára. Ennek gyümölcseként legutóbb például egy animációs filmmel, a Leóval kedveskedett a rajongóknak, azelőtt pedig a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című vígjátékot szállította, amely tényleg sok szempontból felülemelkedik filmjein, rendkívül pozitív kritikai fogadtatában részesült.

Hirdetés

Éppen ezért árgus szemekkel figyeltük a híreket, várva Sandler következő Netflixes alkotására, ami nagyon úgy néz ki, hogy már a kanyarban van. Ráadásul most nem egy vígjáték, de nem is egy animációs film kerül a terítékre, hanem egy stand up est, amihez hasonlót utoljára még 2018-ban láthattunk Sandlertől, ráadásul tényleg zseniális lett.

A 100% Fresh (csak angol nyelvű tartalomként érhető el nálunk Netflixen) mindenhol pozitív fogadtatásban részesült, így csak idő kérdése volt, hogy megérkezzen ennek szellemi örököse, amelyen a Csiszolatlan gyémánt rendezőpárosának egyik tagjával, Josh Safdie-vel dolgozik együtt. A produkció címe egyelőre nem ismert, és még a megjelenési dátumról sincs infó, de reménykedünk benne, hogy hamar újra láthatjuk mikrofon előtt Sandlert, mert a stand up remekül áll neki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)