Hirdetés

Elkészülhet a Halálos fegyver 5?

|

Egy amerikai lap szerint a főszereplők rábólintottak egy esetleges Halálos fegyver 5 leforgatására, már csak azt kell kitalálni, milyen kalandok illenének a nem éppen fiatal zsarukhoz.

Hirdetés

Ugyan a sorozat legutóbbi része 1998-ban jelent meg, a Halálos fegyver szériának a mai napig rengeteg rajongója van. Így egy esetleges ötödik részre valószínűleg még mindig sokan ülnének be, a Deadline beszámolója szerint pedig a Warner Bros. akár tető alá is hozhatja a filmet.

Hirdetés

Forrásaik szerint a '87-ben indult filmsorozat három sztárja, Danny Glover, Mel Gibson és Richard Donner előzetesen beleegyezett egy új rész elkészítésébe, jelenleg pedig éppen azon ötletelnek, hogyan lehetne megvalósítható a Halálos fegyver 5. A legnagyobb problémát persze az jelenti, hogy az akcióhősök maguk is megöregedtek, Gibson 61, Glover 71, Richard Donner pedig már 87 éves. Persze kevesebb robbanással és vetődéssel is lehet vicces forgatókönyvet írni, de a korábbi részek erősen építettek az akcióelemekre is.

Mit gondoltok, megérné újra összehozni a legendás zsarukat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)