Hirdetés

Halálos iramban 8 - dühösek a rajongók az új előzetes miatt

|

Sokaknál kiverte a biztosítékot a jövő tavasszal érkező Fate of the Furious első előzetese.

Hirdetés

Az előző héten kaptunk egy összefoglalót a korábbi 7 rész tartalmából és némi ízelítőt a tegnap bemutatott előzetesből. Elnézve a trailert kicsit átverve érezhetik magukat a rajongók, nem csoda, hogy sokaknak nem tetszett a bő 3 perces videó.

A Halálos iramban franchise középpontjában mindig ott volt a család, ott voltak a barátok és a tény, hogy értük mindent elkövetnek a szereplők. Ezt a központi elemet rúgta fel teljesen az új előzetes, illetve Dominic Toretto (Vin Diesel) karaktere. Nézzétek csak meg.

Redditen komoly diskurzus indult a látottakról és számtalan teória látott napvilágot. Ezek közül a legnépszerűbb elképzelés az, hogy Torettót zsarolja a Charlize Theron által játszott Cipher, és ezért tűnik úgy, hogy mindennek és mindenkinek hátat fordít.

Ugyanakkor vannak, akik szerint Dom tényleg átállt a sötét oldalra, de ez csak egyfajta körforgás, amit már Letty esetében is tapasztaltunk. Ő is került már távol a családjától, mégis visszatalált.

A Halálos iramban 8. része 2017. április 14-én startol a mozikban, addig lehet kötni a fogadásokat, hogy vajon melyik elmélet lehet igaz. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)