Hirdetés

Halálos iramban 8 - Dom okkal árulta el a családot

|

A Halálos iramban 8 kapott egy rövidke új előzetest, amiben egy kicsivel közelebb kerültünk Dominic Toretto motivációjához.

Hirdetés

A jelek szerint soha véget nem érő Halálos iramban széria nyolcadik része azzal próbál meg csavarni a jól bejáratott recepten, hogy az eddigi főhős, a családi egység örökös szószólója, Dominic Toretto, társai ellen fordul. 

A Halálos iramban 8-ban Vin Diesel karaktere egy terrorista hölgyemény oldalára áll, akit Charlize Theron alakít. A rajongók természetesen nehezen emésztik meg, hogy Dominic "Család" Toretto a szerettei ellen küzd majd a filmben, és egyből szárnyra kaptak különféle teóriák Dom indítékaival kapcsolatban. Nemrég a Twitteren közzétettek egy rövid előzetest, ami szintén arra enged következtetni, hogy Toretto nem önszántából lett rosszfiú.

A videóban Theron karaktere azt mondja, "Azt hiszem emlékeztetnem kell téged arra, miért döntöttél úgy, hogy megteszed ezt.", mire Vin Diesel ezt feleli:

"Nem volt választásom."

Vajon mivel vehették rá Dominic Torettót, hogy a család helyett a szőke terroristanőt válassza? Legkésőbb április 13-án megtudjuk, ugyanis akkor érkezik meg a hazai mozikba a Halálos iramban 8.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)