Hirdetés

Halálos iramban: Hobbs & Shaw - magyarul is odaver az új előzetes

|

Szinkronosan is megérkezett a Halálos iramban: Hobbs & Shaw második kedvcsináló videója

Hirdetés

Alig pár napja nézhettük meg angolul a Halálos iramban spin-off mozi, azaz a Hobbs & Shaw második előzetesét, most pedig a hazai forgalmazónak hála már ékes magyar nyelven is osztja egymást Dwayne Johnson és Jason Statham. 

Hirdetés

Kettejük párosát már eddig is imádták a Halálos iramban-rajongók, így nem csoda, hogy egy külön filmben is egymásnak eresztik a két kemény legényt. Laza egysorosokból, robbanásokból és persze autócsodákból itt sem lesz hiány. Ellenfelük egyébként Idris Elba lesz, szóval igazán kemény bunyókra számíthatunk. Ha kedvelitek a műfajt, akkor jó eséllyel ez a mozi is be fog találni nálatok. Vissza kettő. padlógáz, bökjetek a nagy Play gombra!

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw augusztus 1-jén robban majd be a magyar mozikba. Ti be fogtok rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)