Hirdetés

Halálos iramban animációs sorozat készül

|

A Shreket és Kung Fu Pandát is jegyző DreamWorks Animation dolgozik a Fast and Furious franchise-t alapjául vevő szérián.

Hirdetés

Sokáig tanakodtam azon, ezt a napi büntetés rovatba rakjam-e, annyira abszurd a dolog. A végtelen mennyiségű film már nem elég, a következő lépés a Netflix meghódítása.

Hirdetés

A Universal felkérésére a DreamWorks Animation készíti a streaming platformra az animációs sorozatot, melynek főszereplője Tony Toretto, Dominic Toretto (Vin Diesel) unokaöccse lesz, aki barátaival együtt a kormánynak dolgozik, és egy bűnszövetkezethez kapcsolódó elit versenysorozaton indul, hogy megbuktassa a bűnözőket. A showrunner Tim Hedrick és Bret Haaland lesznek, a vezető producerek Vin Diesel, Neal Moritz és Chris Morgan. 

Azt még nem tudni, mikorra várható a premier.

A Netflix és a Universal Pictures megállapodása egyébként nem csak ennyiből áll, további franchise-ok átköltöztetésére is számíthatunk, még ha nem is animációs formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)