Hirdetés

Hamarosan 4K felbontásban is nézhető lesz a Trónok harca

|

A Sárkányok háza megjelenésével az HBO az eredeti sorozat élményén is igyekszik javítani.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várni a Trónok harca első spin-off sorozatának megjelenésére, ugyanis augusztus 21-én debütál az HBO Max kínálatában a Sárkányok háza. A széria a Targaryen család múltjába enged betekintést, megismerhetjük a Trónok harca eseményei előtt közel 200 évvel zajló történetet.

Ehhez kapcsolódóan az HBO törekszik arra, hogy a sokak számára csalódást okozó Trónok harca lezárása után is visszatérjenek a nézők, ugyanis kiemelkedő minőségben nézhetjük meg a nyolc évadot.

Hirdetés

A Trónok harca összes epizódja elérhetővé fog válni augusztustól 4K felbontásban, illetve  támogatják a HDR 10-et, a Dolby Visiont és a Dolby Atmost is. Ezidáig a nyolc évad kizárólag a Blu-Ray lemezeken volt elérhető ilyen jó minőségben, de az HBO gondoskodott arról, hogy a Sárkányok háza megjelenése előtt még legyen okunk újból végignézni a sorozatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a sorozat vegyes fogadtatású zárását illeti - a könyvek írója, George R. R. Martin legutóbb a blogján említette, hogy könyvéhez egészen más történetben gondolkozik, mint ahogy a nyolcadik évad eseményei zajlottak. Számíthatunk majd meglepetésekre egyes karakterek halálozását illetően, és a könyvben várhatóan jóval több személy kap nagyobb szerepet.

A Trónok harca: Sárkányok háza augusztus 21-én debütál az HBO Max kínálatában. Ha még nem tettétek, nézzétek meg a legutóbbi trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)