Hirdetés

Hamarosan forgathatják a Zöld Lámpás sorozatot

|

A jelentések szerint nemsokára megkezdődhetnek az HBO Max-ra készülő széria munkálatai.

Hirdetés

Az HBO Max mindent megtesz annak érdekében, hogy magához csábíts az előfizetőket. Beleértve a DC-rajongókat is, ugyanis egyrészt ebben a hónapban felkerül Az Igazság Ligája rendezői változata (nálunk az HBO GO-ra), másrészt jön a James Gunn nevével fémjelzett The Suicide Squad spin-off sorozata, a Peacemaker, harmadrészt erre a platformra készül a Zöld Lámpás sorozat is.

A széria vezető producere tavaly azt ígérte, hogy látvány tekintetében mozitermi élményre számíthatunk majd, de a készítők továbbra is homályban tartanak minket. 

Hirdetés

A produkciókat listázó Production List adatlapja szerint a Zöld Lámpás sorozatot április 12-én kezdik el forgatni Los Angelesben.

Furcsa módon a honlap játékfilmként hivatkozik a projektre, de ez valószínűleg csak elírás, az viszont már érdekesebb, hogy a leírás alapján számos Lámpás  felbukkanására számíthatunk, mint Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz vagy éppen az 1940-ben megalkotott Alan Scott, aki elsőként viselte a Zöld Lámpás nevet (a nála jóval ismertebb Hal Jordan csak 1959-ben, John Stewart pedig csak 1972-ben bukkant fel a képregényfüzetekben). 

A sorozat forgatókönyvét Seth Grahame-Smith (LEGO Batman: A film) és Marc Guggenheim (A holnap legendái, A zöld íjász) írják, és rajtuk kívül Greg Berlanti (Arrowverse) is támogatja producerként a 10 epizódosra tervezett projektet.

A Production List információi szerint egyébként az a Victoria Thomas felel a castingokért, aki többek között a Watchmen sorozat, a Volt egyszer egy Hollywood, A hátrahagyottak és az Aljas nyolcas stábját is erősítette már. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)