Hirdetés

Hamarosan friss dalokkal zúz Keanu Reeves bandája

|

A Dogstar 23 év után jelentkezik új szerzeményekkel.

Hirdetés

Keanu Reeves talán nem tartozik a legszélesebb eszköztárral operáló színészek közé, de a közönség hódolatát feltétlenül bírja, amit nemcsak a való életben tanúsított kedvességének és a rajongók iránti alázatának köszönhet, de az olyan alakításainak is, mint a Mátrix Neója, a mindenkit leverő John Wick vagy a Cyberpunk 2077 Johnny Silverhandje, aki a hamarosan új kiegészítővel bővülő játék egyik fénypontja volt.

Ez persze nem is csoda, hiszen Reeves korábban 21 éven át basszerozott a Dogstar nevű bandában, így van némi tapasztalata a zúzásban. A csapat ugyan még 2002-ben, két kiadott album után feloszlott, tavaly nyáron viszont bejelentették, hogy ismét összeállnak, és új anyagokon kezdtek dolgozni.

Hirdetés

Most pedig beérni látszik a közös munka, az NME ugyanis a zenekar Instagram-oldalára hivatkozva azt írja, hogy rövidesen friss dalokkal jelentkezik az újjáalakult banda, az egyikhez pedig még egy ropogós videóklipet is kapunk.

"A nyáron új zenét fogunk kiadni, amit néhány koncert követ majd. Azonnal értesítünk mindenkit, amint kitaláltuk a részleteket. Nagyon sok a tennivaló, de legyetek nyugodtak, rajta vagyunk a dolgon, és egy fantasztikus csapatot állítottunk össze, akik segítenek nekünk."

- üzenték a rajongóknak a Dogstar tagjai, akik a valaha elkészített "legkielégítőbb és legjelentőségteljesebb" szerzeményekként jellemezték a hamarosan debütáló dalokat. Aki nem bír addig várni, az említett Instagram-oldalon rengeteg kulisszák mögötti posztot és videót láthat a munkálatokról, amelyeken természetesen Reeves is feltűnik.

Ha viszont most értesültél először a bandáról, akkor irány a YouTube, ahol a hivatalos profiljukon több régi számukat is meghallgathatod.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)