Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi az MCU következő nagy eseménye, van is egy tippünk rá, hogy mi lehet

|

Nem kell már sokat várnunk az MCU negyedik fázisának végére, elkezdték felépíteni az ötödiket.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios fejese nemrég a Total Filmnek nyilatkozott a Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán, de az interjú során nem csak Taika Waititi került szóba, hanem úgy általában véve az egész MCU jövője is. Feige rámutatott arra, hogy hamarosan elérkezünk a filmes univerzum negyedik fázisának a végére, és már látszanak a nyomok azzal kapcsolatban, hogy milyen fenyegetés vár a hősökre az ötödikben.

Ha abból indulunk ki, hogy Feige szerint a stúdió már elszóra a nyomokat, nem nehéz kitalálni azt, hogy az ötödik fázis a multiverzum köré épülhet fel, éppen ezért sokan gondolják úgy, hogy a Secret Warst akarják majd adaptálni úgy, ahogy korábban az The Infinity Gauntlet és The Infinity War képregényeket is átültették (persze hatalmas változtatások mellett).

Hirdetés

A 2015-ös Secret Wars képregényekben elpusztult a Marvel fő, 616-os számú univerzuma, valamint egy csomó párhuzamos világ, például az Ultimate, a 2099-es és az Age of Apocalypse univerzum is. Ezeknek a világoknak bizonyos karakterei azonban egy Csatavilág nevű helyen találkozhattak egymással. Itt az istencsászárként uralkodó Fátum Doktor volt élet és halál ura. A hősök persze végül csak visszaállították a világ rendjét, ugyanakkor bizonyos változások permanensek maradtak, ekkor került át például Miles Morales is a fő Marvel univerzumba. 

Rengeteg potenciál lenne egy mozis Secret Warsban is, hiszen a Fox bekebelezésével megszerzett jogokkal érkező régi hősöket így simán át lehetne pakolni az MCU-ba, és egyébként is remek lenne azt látni, ahogy immár nem csak különböző frakciók, hanem egész univerzumok csapnak össze a filmvásznon. 

Hirdetés

Feige egészen pontosan így fogalmazott:

"Ahogy közeledünk a negyedik fázis végéhez, úgy sejtem, az emberek már kezdik látni, hová tart a következő nagy saga. Azt gondolom, hogy nagyon sok erre mutató nyom van már most is, amik számomra legalábbis nyilvánvalóan mutatják, hová vezet ez az egész saga."

Akik tehát már nagyon várták, hogy az Infinity Saga lezárulása után újra nagyszabású események fogják össze az egész MCU-t, kezdhetnek örülni.

A Marvel Studios ott lesz a 2022-es San Diego Comic-Conon, és akár már itt is elárulhatnának új részleteket a negyedik fázis lezárásáról és a készülő ötödik felvonásról, de sokkal valószínűbb, hogy a nagy bejelentésekkel a D23 Expóig várni fognak. Itt szeptember 10-re a Marvel és a Lucasfilm is nagy bejelentéseket ígért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)