Hirdetés

Hamarosan kezdődik a Peacemaker 2. évadának forgatása

|

Az is kiderült, hogyan kapcsolódik a sorozat a DC új filmes univerzumához.

Hirdetés

James Gunn korábban azt ígérte, akkor foglalkozik majd a Peacemaker (vagy Békeharcos) második szezonjával, ha a DC filmek új korszakát beindító Superman (korábban Superman: Legacy) kapcsán minden a helyére került. Lehet, hogy sikerült elérni ezt a célt, mivel most ismét fejleményekkel jelentkezett a DCU felett bábáskodó rendező.

Threadsen közzétett posztjában árulta el, hogy a nyár folyamán elkezdődik a Peacemaker 2. évadának forgatása, ami egy időben zajlik majd a Superman munkálataival. Minden epizód forgatókönyvét ő írta, de rendezni csak néhányat fog, különben soha nem készülne el a feladattal.

Joggal merült fel a kérdés, hogy ha már a DCEU (a korábbi filmes univerzum) nagy része a kukában landolt, mi a helyzet a Peacemaker 1. évadával, a kánon része lesz-e vagy sem - erre is választ kaptunk.

Hirdetés

Gunn határozottan kijelentette, hogy az első évad nem a kánon része. A folytatás a Superman eseményei után veszi fel a fonalat, ugyanakkor nem tekintik teljesen semmisnek az eddigi eseményeket, bizonyos múltbéli szálakat továbbfűznek a 2. évadban is. Visszatérnek emellett a "Peacemaker csapat" színészei - név szerint nem említette őket, de jó eséllyel Jennifer Holland, Danielle Brooks, illetve Freddie Stroma is újra látható lesz Cena mellett.

A Superman film 2025 júliusában kerül majd mozikba, a Peacemaker ezt követően, leghamarabb a jövő év őszén debütál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)