Hirdetés

Hamarosan Miles Morales és Vérontó is összecsap

|

30 éves a legendás Maximum Carnage képregénysorozat, ezt pedig méltó módon ünnepli meg a Marvel.

Hirdetés

1993 messze legnagyobb képregényes eseménye volt a Maximum Carnage történetszál, ami több folyamatosan megjelenő képregénysorozatban futott párhuzamosan, a sztori 14 lapszámból állt össze. A Maximum Carnage-ben több legendás szereplő is felbukkant, elsősorban mégis Pókember és Vérontó (azaz angolul Carnage) harca volt ez - persze Venom és a többiek is tevékenyen részt vettek benne. 

Három évtized elteltével a Marvel Comics most egy új Pókemberrel állítja szembe Vérontót. A Maximum Carnage 30. évfordulójára ugyanis egy Carnage Reigns című kalanddal készülnek, melyben immár Miles Moralesszel kerül szembe Cletus Kasady, azaz Vérontó.

Hirdetés

A Carnage Reigns a Carnage és a Miles Morales: Spider-Man képregénysorozatokban jelenik meg, összesen hét fejezettel készülnek az alkotók, az egészet viszont egy külön kiadvány, a Carnage Reigns Alpha vezeti fel - ehhez már tudunk is nektek borítóképet mutatni:

A konkrét történetről elég keveset lehet csak tudni egyelőre. A Marvel azért annyit elárult, hogy Cletus Kasady visszatért, és gonoszabb, mint valaha - Kasady lelkét még a King in Black történetszál folyamán zárták be az Extrembiote páncélzatba, de ez sem gátolja meg abban, hogy az egész világot káoszba taszítsa - erre egyedül talán Brooklyn saját Pókembere, Miles lesz képes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha esetleg szeretnétek gyorsan képbe kerülni a szimbióták világával és az egész Venom családfával, akkor az alábbi videónkat ajánljuk a figyelmetekbe:

A Carnage Reigns Alpha május 3-án érkezik meg az amerikai képregényboltokba, a történet pedig a május 17-én megjelenő Morales: Spider-Man #6-ban, illetve a május 31-én a polcokra kerülő Carnage #13-ban folytatódik. Az egész sztori végül idén nyáron a Summer of Symbiotes nevezetű grandiózus képregényes eseménybe fog becsatlakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)