Hirdetés

Hamarosan újraindulhatnak a Vaják sorozat forgatásai

|

A Netflix még márciusban volt kénytelen ideiglenesen bezárni stúdióit, azonban szerintük nemsokára ismét elkezdődhetnek többek közt a Vaják sorozat munkálatai is.

Hirdetés

A koronavírus járvány miatt márciusban a legtöbb filmstúdiónak és kiadónak fel kellett függesztenie az éppen futó projektjeit, ezzel együtt a forgatások is leálltak. Nem volt ez másként a Netflix esetében sem, akiknek Arborfield Studios nevű leányvállalatánál már nagyban zajlottak a Vaják sorozat második évadának előkészítő munkálatai. Az Arborfield vezetője, Bob Terry most elárulta, hogy terveik szerint már heteken belül újraindulhat az élet és foroghatnak tovább a félbehagyott projektek. 

Hirdetés

A Vaják munkálatait azután hagyták abba, hogy az egyik leszerződtetett színész, Kristofer Hivju koronavírus tesztje pozitív lett. A Trónok harcában Óriásvész Thormundként ismertté vált Hivju az átok sújtotta Nivellent játssza majd a Sapkowski regényei alapján készülő sorozat második szezonjában.

Terry megerősítette, hogy a következő két hetet azzal töltik, hogy minden biztonsági óvintézkedést megtegyenek, mielőtt újrakezdenék a munkákat, ezután azonban minden visszatérhet a régi kerékvágásba. A kormányok világszerte lazítanak a korlátozásokon, így számíthatunk rá, hogy a márciusban félbeszakadt forgatások nagy része hamarosan újra megkezdődhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)