Hirdetés

Olyan áron kelt el Han Solo fegyvere, hogy nem hisszük el

|

Az egyik, A jedi visszatér forgatásán használt kellékért valaki őrült összeget fizetett.

Hirdetés

Most, amikor 3D nyomtatással gyakorlatilag bármi pillanatok alatt, aránylag olcsón elkészíthető, sokkal könnyebb replikákhoz hozzájutni. Persze az eredeti cuccok még így is nagyon sokat érnek.

Hirdetés

Las Vegasban zajlott a napokban egy aukció, melynek során filmes kellékeket árusítottak ki. Köztük volt Han Solo pisztolya is, ami egyébként 30 éven át James L. Schoppe, A jedi visszatér művészeti vezetőjének gyűjteményébe tartozott. Ezért valaki (a Ripley's Believe It or Not) nem kevesebb mint 550 000 dollárt, mintegy 153 millió forintot adott, mellyel a legdrágábban elkelt tárgy lett az aukción. Egy ewok balta 11 250 dollárért, egy Biker Scout puskája 90 624 dollárért talált új gazdára.

Egyébként Luke Skywalker kardja 450 000 dollárt, a forgatásnál használt R2-D2 2,76 millió dollárt ért meg valakinek korábban. Reméljük, mindenki örömét leli abban, amit vett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)