Hirdetés

Harapós lett a Morbius legújabb előzetese

|

Rég nem hallottunk már a Jared Leto főszereplésével készülő Marvel-filmről, de a Sony Pictures most gondoskodott róla, hogy az eddigieknél is lelkesebben várjuk.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a korszakra, amikor a képregényfilmeknek a saját lábukon kellett megállniuk, és legfeljebb csak a közvetlen folytatásaikhoz fűzte őket bármilyen kapocs? Lassan már mi sem, de azt is el kell ismernünk, hogy az univerzumépítésnek is megvannak a maga előnyei. Ennek a csúcsát pillanatnyilag a Kevin Feige által felügyelt Marvel Moziverzum képviseli még úgy is, hogy a Bosszúállók: Végjáték óta látványosan nem találja a ritmust.

Ugyanezzel a recepttel kísérletezett a múltban a Warner is, s bár több volt a kudarcos, mint a sikeres próbálkozás, még nem mondott le teljesen a DC Extended Universe további bővítéséről. Kicsiben pedig hasonlóra törekszik a Sony, csak épp a Marvel univerzum egy szeletét, Pókember barátainak és ellenségeinek a körét használva fel céljára.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy a Tomy Hardy főszereplésével forgatott Venom filmek egyike sem aknázta ki teljes mértékben a karakterben rejlő potenciált, holott a Venom szimbióta és családfája sokkal jobb produkciókat érdemelne. De talán majd az olyan, még készülő mozifilmek visszaadják a reményt, mint a Kraven és a Morbius.

Az utóbbi a ritka vérbetegségben szenvedő Michael Morbius (Jared Leto) eredettörténete, aki egy nem éppen hétköznapi módszertől remél gyógyulást, ám találkozása a különleges vámpírdenevérekkel egészen váratlan fordulatot vesz. Emberfeletti erőre és képességekre tesz szert, miközben csillapíthatatlan szomjat érez a vér iránt. De tekintve, hogy ő alapvetően nem egy kegyetlen gyilkos, a vágy kielégítése komoly morális dilemmával jár együtt.

Hogy egy percig se legyen kétségünk afelől, mely filmekkel közösködik az amerikai mozikban 2022. január 28-án debütáló Morbius, a második trailerben is felbukkan a Michael Keaton alakította Adrian Toomes, vagyis Keselyű, valamint egy ponton tréfás utalást kapunk Venomra. Nektek hogy tetszik, várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)