Hirdetés

Hardcore Henry - befutott a szinkronos előzetes

|

Már magyar hanggal is megnézhetitek a szinte teljes egészében GoPro kamerával rögzített akciófilm előzetesét.

Hirdetés

Körülbelül egy hónapja boldogan számoltunk be arról, hogy a magyar mozik sem maradnak Hardcore Henry nélkül, ugyanis hozzánk is érkezik az első teljes mértékben belső nézetes akciófilm. Most végre a magyar szinkronos előzetest is meg tudjuk mutatni.

A Hardcore Henry tavaly novemberben a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválról elhozta a Midnight Madness szekció közönségdíját, hamarosan pedig már a mozinézők is átélhetik ezt az egyedi filmélményt. 2016. április 7-én, a világpremierrel együtt jut el hozzánk az első FPS-nézetű akciófilm, melyet a közösségi finanszírozás segítségével sikerült elkészíteni. A filmben a halálból visszatért Henry elrabolt feleségét akarja visszaszerezni, az imádott asszonyhoz vezető úton pedig egész hadsereggel kell szembeszállnia. Nézzétek meg a friss szinkronos előzetes!

Az előzetesen túl a hivatalos magyar moziplakátot is meg tudjuk mutatni nektek:

Ti is várjátok már a Hardcore Henry bemutatóját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)