Hirdetés

Hardcore Henry - mi sem maradunk ki az FPS-nézetű akciófilmből

|

Remek hírrel szolgált nekünk a teljes egészében belső nézetes film hazai forgalmazója.

Hirdetés

A világ első, teljes egészében belső nézőpontú akciófilmje nem kerüli el a magyar mozikat sem. Április 7-én, a világpremierrel egy időben mutatják be hazánkban is a Hardcore Henry című filmet.

A részben közösségi finanszírozásból összehozott mozi már most bezsebelt egy nívós elismerést, hiszen elhozta a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon az Éjféli Őrület (Midnight Madness) szekció közönségdíját. A rendező IIya Naishullerért odavan az egész szakma, egyesek az új Quentin Tarantinoként is emlegetik. Én azért nem mennék ennyire messzire, de az eddig kiadott kedvcsináló anyagok alapján tényleg emlékezetes moziélményre számíthatunk. Naishuller korábban a Biting Elbows zenekarnak készített videoklipet hasonló technikával. 

A filmet szinte teljes egészében GoPro kamerával rögzítették, ez garantálja a testközeli és merőben rendhagyó FPS-élményt. Titeket is felcsigázott a Hardcore Henry?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)