Hirdetés

Három óriási cameót villantott A Mandalóri legújabb része

|

Ezúttal nem a karakterek, hanem a konkrét színészek miatt robbantotta fel az internetet a Star Wars: A Mandalóri sorozat.

Hirdetés

Lassan tényleg leszögezhetjük, hogy aki szerepelni szeretne a nagyobb sztárok közül valamilyen Star Wars produkcióban, előbb vagy utóbbi lehetőséget is fog kapni rá. A Star Wars: A Mandalóri első évada olyan vendégszereplőkkel örvendeztette meg a rajongókat, mint Bill Burr, Matt Lanter, Richard Ayoade és Jason Sudeikis, majd a második etapban jött Timothy Olyphant, Michael Biehn és Sasha Banks. Közben persze a sorozat atyjai sem maradtak ki a buliból, Dave Filoni egy X-Wing pilótát játszott el, Jon Favreau pedig a Paz Vizla nevű mandalóri hangját adta. A Boba Fett sorozatban egyszer csak előbukkant a semmiből Danny Trejo, míg az Andorban Andy Serkis okozott hatalmas meglepetést. 

És a sor folytatódik, A Mandalóri 3. évadának 6. részében ugyanis rögtön három nagy cameót is kaptunk. Ezek közül az egyiket régóta sejteni lehetett, a többi viszont valóban váratlan volt.

Hirdetés

Régóta pletykálták, hogy a Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd szerepelni fog a sorozatban, és ez bizony most meg is történt, a Plazir-15 nevű bolygó (itt játszódott az egész epizód) biztonsági főnökét tisztelhettük benne. Már tavaly márciusban elkezdtek érkezni a kósza híresztelések Lloyd vendégszereplése kapcsán, szóval épp itt volt az ideje, hogy találkozzunk vele. 

A Plazir-15 uralkodóinak személye azonban óriási meglepetés lett, amit sikeresen titkoltak az alkotók egészen a rész bemutatójáig: a népszerű popsztár, Lizzo alakította a planéta megválasztott vezetőjét (és egyben uralkodóját), ex-birodalmi férje pedig nem más lett, mint Jack Black.

Tegye fel most szépen a kezét az, aki úgy gondolta, Jack Black valaha is szerepelni fog egy Star Wars sorozatban. Senki? Nos, mi sem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)