Hirdetés

Harrison Ford elárulta, újra ostort fog-e majd az Indiana Jones és a sors tárcsája után

|

Tényleg az Indiana Jones és a sors tárcsája lesz utolsó Indy-filmje?

Hirdetés

Sokan már azt sem hitték volna, hogy Harrison Ford a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után még valaha vissza fog térni mindenki kedvenc régészprofesszora szerepében, de a helyzet az, hogy a Lucasfilm sikeresen meggyőzte a 80 éves színészt, így készülhetett el az Indiana Jones és a sors tárcsája, amire már egyáltalán nem kell sokat várnunk.

Szerepéről és a lehetséges jövőről most a Total Film kérdezte Fordot, aki egészen konkrét válaszokkal szolgált annak kapcsán, hogy tényleg ez lesz-e Indy utolsó rodeója - legalábbis az ő alakításában.

Hirdetés

Harrison Ford nem köntörfalazott, a következőket mondta:

"Ez a sorozat utolsó filmje, és az utolsó alkalom, amikor eljátszom a karaktert. Arra számítok, hogy ez lesz az utolsó alkalom, mikor filmben szerepel."

Annak tükrében, hogy mekkora anyagi potenciál rejlik a remake-ekben és feldolgozásokban, Ford második mondatára mondjuk nem mernénk mérget venni, a filmtörténelem egyik legikonikusabb karakterét valószínűleg nem akarja az idők végezetéig fiókba pakolni a Lucasfilm és a Disney.

Közben egyébként megérkezett a film második előzetesének magyar szinkronos változata is:

Az Indiana Jones és a sors tárcsája egészen pontosan 2023. június 29-én fog megérkezni a hazai mozikba. Ti beültök majd rá?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)