Hirdetés

Ha Harrison Ford meghal, Indiana Jonest se látjuk soha többé

|

A színésznek elég szilárd álláspontja van az ügyben: ő és Indiana Jones elválaszthatatlanok.

Hirdetés

Évek óta pletykálnak már a készülő Indiana Jones filmről, amiben természetesen Harrison Ford játssza majd a főszerepet. A legfrissebb információ szerint a premierre 2021 nyarán, alig néhány nappal Ford 79. születésnapja előtt kerülhet majd sor.

Hirdetés

A rebootok és remake-ek korát éljük, így nyilván sokan elgondolkoztak már azon, milyen lenne az ikonikus kincsvadász egy másik interpretációban. A dologról természetesen Fordot is megkérdezték, a színész azonban elképzelhetetlennek tartja, hogy utána valaki felvegye az ostort és a kalapot.

Hát nem értitek? Én vagyok Indiana Jones. Ha én nem vagyok, ő sincs többé. Ez ennyire egyszerű.

- mondta az NBC Today riporterének. Aztán hogy tovább borzolja a kedélyeket, még hozzátette:

"Szörnyű dolog, hogy Chris Pine-nak így kell megtudnia a dolgot. Sajnálom haver"

A csodálatos az egészben, hogy Chris Pine neve eddig soha nem jött szóba, A galaxis őrzői sztárját, Chris Prattet szerették volna sokan Indiana Jones szerepében látni. A jelek szerint még Ford is összekeveri őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)