Hirdetés

Harrison Ford is felbukkant az Indiana Jones 5 forgatásán, már nem csak a színész arcát mintázó para maszkot nézhetjük

|

Szépen lassan szivárognak az Indiana Jones 5 forgatási képei, melyeken felbukkant egy olyan Harrison Ford maszk is, ami rémálmainkban fog visszatérni.

Hirdetés

Végre valahára elindultak a Indiana Jones 5 forgatási munkálatai, a 2022 júniusában érkező mozifilm pedig természetesen az immár 78 éves Harrison Forddal a főszerepben készül. Nagyon úgy fest, hogy a filmben lesznek régebbi, második világháborús jelenetek, melyekben értelemszerűen egy jóval fiatalabb Indiana Jonesnak kell felbukkannia.

Az első fotók alapján pedig egyes ilyen jeleneteket olyan kaszkadőrökkel fognak felvenni, akik egy végtelenül para, gumiból készült Harrison Ford maszkot húznak a fejükre.

Hirdetés

Értelemszerűen a közeliken majd minden bizonnyal digitális utómunkával oldják meg a színész megfiatalítását, de ettől még mi sosem leszünk képesek kitörölni az elménkből az alábbi képet. További képeket itt találtok.

Pár órája azonban megjelent az alábbi tweet is, melyben találtok egy friss fotót a forgatási helyszínre érkezett, és teljesen menetfelszerelésben (plusz egy maszkban) feszítő Harrison Fordról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)