Hirdetés

Harry Potter arcával is reagálhatunk Facebook bejegyzésekre

|

A Facebook frissen bevezetett reakciógombjai kedvünk szerint cserélhetőek különféle hírességek különböző érzelmeit kifejező ábrázatával.

Hirdetés

Nemrég lett elérhető hazánkban is a Facebook legújabb funkciója, amivel ismerőseink bejegyzéseit nem csak kedvelni tudjuk, de különféle érzelmeket is kifejezhetünk a megosztott posztjával kapcsolatban. Egy oldal összegyűjtötté kikre cserélhetjük le a hétköznapi smiley-kat.

Egyszerűbb módja nem is lehetne, szimpla Chrome bővítmények által ha akarjuk akár Harry Potter vidám, dühös, meglepődött arcával fejezhetjük ki érzéseinket. Jelenleg nincs nagy választék, hírességek, minyonok és Disney karakterek közül válogathatunk, de később minden bizonnyal bővülni fog a felhozatal, és még gamer tematikájú csomagok is érkezhetnek.

Ti melyik játék karakter 6 arcát használnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)