Hirdetés

Harry Potter és az elátkozott gyermek - ennyi díjat színdarab még nem kapott

|

A legújabb Harry Potter történetet feldolgozó színdarab elképesztő mennyiségű díjat zsebelt be. Lehet érdemes lenne elutazni Londonba és jegyet váltani rá?

Hirdetés

Még nyáron jelent meg a nyolcadik Harry Potter kötet, az elátkozott gyermek egy nappal a színházi bemutató után, és bár nem kevesen vannak, akik nagyon boldogok lennének, ha a moziban láthatnák az új regény filmváltozatát, de az írónő cáfolta a pletykákat, miszerint tervben lenne az adaptáció.

A Laurence Olivier-díj a színház világában hasonló nívóval bír, mint a Hollywoodban az Oscar-díj, így nem csoda, hogy a figyelembe középpontjába került, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek ekkora díjesőben részesült.

A Harry Potter történetét folytató színdarab megkapta a legjobb új színdarabnak, a legjobb rendezőnek, a legjobb színésznek, a legjobb férfi mellékszereplőnek és a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, és még néhányat ezeken kívül. 

Titeket érdekelne, ha itthon is színházakba kerülne a Harry Potter és az elátkozott gyermek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)