Hirdetés

Harry Potter témájú műsort fognak vezetni a Weasley-ikrek

|

Fred és George Weasley hamarosan új melót kapnak.

Hirdetés

Akárcsak a könyvekben Fred és George minden pillanata, James és Oliver Phelps minden megjelenése mosolyt csalt az arcunkra a Harry Potter filmekben. Nem véletlen, hogy az ikreket kérték hát fel egy új varázsvilágos műsor levezetésére.

Variety jelentése szerint érkezik ugyanis a Harry Potter: Wizards of Baking, ahol tehetséges konyhabűvészek sütögetnek majd az univerzum ikonikus konyháiban.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery csatorna vezetője, Kathleen Finch egy prezentációban ismertette a terveket, miszerint a Food Network és a Max új műsora az ikrek vezetésével fog visszavinni bennünket a Harry Potter filmek helyszíneire.

"A nézők láthatják majd többek között a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola Nagytermét, a 9 és háromnegyedik vágányt, a Gringotts Varázslóbankot, valamint a sikerfilmek kellékeit és jelmezeit. A Harry Potter: Wizards of Baking című műsor a nézők örömére ötvözi majd a Harry Potter-filmek varázslatát a kivételes cukrászok valódi tehetségével."

A versenyen persze mágikus sütiket láthatunk majd, de még nem tudjuk, hogy mikor. Premierdátumot egyelőre nem kapott a buli, de Finch ígérete szerint a forgatások hamarosan megkezdődnek. Tekintettel a show természetére, nem lennénk meglepődve, ha az már idén a képernyőkre kerülhetne.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)