Hirdetés

Hát persze, hogy az Asylum is megcsinálta az olcsó Transformers-folytatását

|

A Transmorphers: Mech Beasts tökéletes haverokkal nézős program lehet.

Hirdetés

A Transformers: A fenevadak korának nem sikerült friss vért pumpálnia a megfáradt Transformers franchise-ba, de szerencsére nem a Paramount az egyetlen neves stúdió, amelyik megpróbál lenyűgözni minket az alakváltó robotokkal. A méltán híres Asylum korábban számos blockbuster olcsósított változatát készítette el, így többek között leszállítottak egy Pirates of Treasure Islandet (A Karib-tenger kalózai megfelelője), egy AVH: Alien vs. Huntert (az Alien vs. Predator kapcsán), egy Street Racert (a Halálos iramban apropóján) és egy Princess of Marsot is (helló, Avatar!). 

A Sharknado filmekkel befutott vállalat egyik legnagyobb dobása azonban a Transmorphers volt, amely Michael Bay 2007-es rendezését követte. 2009-ben aztán ugyanezt eljátszották a Transformers: A bukottak bosszújával is, csak ott Transmorphers: Fall of Man címmel varázsoltak. 

Hirdetés

Bár a Transformersből az évek során több is készült, azonban egészen eddig nem született új Transmorphers, A fenevadak korához azonban dukált egy saját, hiszen ebben állatokká változó robotokkal lehet ügyeskedni. A Transmorphers: Mech Beasts "sztorija" 20 évvel játszódik az első rész eseményei után, amikor egy újabb, fejlettebb idegen robotfaj érkezik az újjáépített Földre, és ismét azzal fenyeget, hogy elpusztítja a bolygót. A szereplőgárda legismertebb tagja a már szebb napokat is látott Tom Arnold (True Lies - Két tűz között, Roseanne): nélküle is parádés lenne az, amit az alábbi trailer ígér, de így még egy ismert arc is emeli a végeredmény röhögőfaktorát. 

A Michael Shu (2025 Armagedon, The Revolting Dead) által rendezett Transmorphers: Mech Beasts június 30-án kerül limitáltan mozikba egyes országokban, ezt követően valamikor VOD-on keresztül lesz majd nézhető világszerte. Ti tenni fogtok vele egy próbát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)