Hirdetés

Hatvan kilót adott le a Hegy, és hamarosan ringbe lép

|

Hafþór Björnsson új edzésterve komoly külső változást hozott a színész-sportolónál, ma pedig kiderül, milyen teljesítmény nyújt a szálkásabb erőember.

Hirdetés

Augusztusban, mikor először írtunk a Trónok Harca Gregor Clegane-jét alakító Hafþór Björnsson edzésterv-váltását követő átalakulásáról, még úgy nézett ki, ökölvívói bemutatkozása elmarad, mivel ellenfele elszakította bicepszét felkészülése közben.

A bokszolói debütálást némi átszervezéssel viszont sikerült megmenteni, Björnsson eredeti ellenfele az erőemelő versenyeken az izlandi ellen többször kiálló Eddie Hall lett volna, helyette a szkander legendája, Devon Larratt lép ellene a ringbe.

Hirdetés

A Thor becenevet jogosan viselő sportoló korában a 204 kilót is elérte, ehhez képest a tegnapi mérlegelésen 146,5 kilogrammot nyomott, azaz közel hatvan kilóval csúcstömege alatt vág neki a mai bokszmérkőzésnek, ahol elsődleges célja, hogy tapasztalatot szerezzen éles meccshelyzetben. Ennek kapcsán egy, előtte-utána képeket összegyűjtő posztot Instagram-oldalára is kitett, amik még mindig brutális kontrasztot mutatnak.

Björnsson, aki a 2018-as Kickboxer: Megtorlásban már alakított ketrecharcost, egy interjúban egyébként elmondta, meglepte, milyen sok izma maradt annak ellenére, hogy új edzésprogramjában szinte kizárólag az állóképességre koncentrál, csupán fekvőtámaszokkal és felülésekkel erősít. Nyilatkozatában továbbá kitért arra is, hogy később szívesen visszatérne a filmvászonra, de ezt nem egyszerű kivitelezni.

"Remélhetőleg, ha magam mögött hagyom az ökölvívást, új karrierbe kezdhetek színészként. Az előadóművészetet és a sportot nem könnyű ötvözni, ugyanis mindkettő fizikailag és mentálisan is igénybe vesz. Néha tizenkét órát forgatsz, aztán még edzened kell. Ezért sok filmes lehetőségre nemet mondtam, de ez változni fog" - mondta az ex-Hegy.

"A Trónok harcát elvállaltam, mert úgy éreztem, hogy muszáj, egy ilyen lehetőségre nem mondhattam nemet. Ha valami hasonlóan nagy felmerülne ismét, nagyon nehéz lenne visszautasítanom"

- tette hozzá. Egy kisebb szerepet azért elvállalt, a 2022-ben megjelenő The Northmanben, ami egy viking hercegről szól, aki az apja haláláért igyekszik bosszút állni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)