Hirdetés

Havas Jon, vagyis Kit Harington is csatlakozik az HBO sorozatához

|

Rövid Apple TV+-os kaland után visszatért korábbi sikere színhelyére.

Hirdetés

Nem Nicolaj Coster-Waldau, az egyetlen színész, kinek pályafutásán hatalmasat lendített a 2011 és 2019 között futott Trónok harca, csakhogy dán kollégájával ellentétben az angol Christopher Catesby Harington (már értjük, hogy miért használja inkább a Kit keresztnevet) számára Jon Snow, azaz Havas Jon megformálása volt élete első szerepe. A karakter népszerűségét még a csúnyán félresiklott utolsó, nyolcadik évad sem tépázta meg túlságosan, nem véletlenül szándékozik egy teljes sorozatot ráépíteni a jövőben az HBO.

És bár valószínűleg nem róla szól majd a következő Trónok harca spin-off, tehát még évekre vagyunk attól, hogy megtudjuk, mi történt a származását megismerő Havas Jonnal, az HBO már igyekszik magához láncolni a színészt.

Hirdetés

Harington, aki nemrég még az Apple TV+ Extrapolations című antológiasorozatán stábját erősítette, a Deadline értesülései alapján szerepet kapott az Ipar (Industry) 3. évadában. Az HBO és a BBC Two közös produkciója olyan frissen végzett egyetemi hallgatókról szól, akik egymással vetélkednek azért, hogy egy jó hírű londoni befektetési bank, a Pierpoint & Co állományába kerüljenek. A Marisa Abela, Myha'l Herrold, Harry Lawtey és Ken Leung főszereplésével forgatott széria 2020-ban debütált és egész jó kritikákat kapott.

A Trónok harca sztárja egy visszatérő karaktert, a zöld divathullámot meglovagoló, közvetlenül a tőzsdére lépés előtt állő energiavállalat, a Lumi alapítóját és ügyvezetőjét, Henry Muckot fogja eljátszani, a nyolcepizódósra tervezett harmadik etapban. A forgatás várhatóan már ebben a hónapban elkezdődik az Egyesült Királyságban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)