Hirdetés

Hellboy - Milla Jovovich reagált a kritikákra, szerinte ebből bizony kultfilm lesz

|

A kritikusok nem rajonganak túlzottan a Hellboy rebootért, de színésznő szerint ez teljesen lényegtelen.

Hirdetés

A Hellboy lassan a világ összes mozitermében látható lesz, és ennek megfelelően az első kritikák is megérkeztek (többek közt a miénk is) a filmről. A Neil Marshall-féle reboot kemény 9 százalékkal nyitott a Rotten Tomatoes oldalán, ami mostanra egészen 15-ig emelkedett.

Hirdetés

Ez bizony még így is csúnya pontszám, ha azt nézzük, hogy a Lionsgate mennyire rá volt pörögve a projektre. A film egyik főszereplője, Milla Jovovich természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot, és elég keményen reagált az eredményekre.

"Csak annyit mondok, hogy a legjobb filmjeimet szénné gyalázták a kritikusok. Ki*******ul nevettséges. Zavarodott és értelmetlen? Tényleg? Ugyanez volt a klasszikus filmjeimnél. Ötödik elem! Azt hitted volna, hogy a legrosszabb dolog a világon, ha olvastad volna a '98-as kritikákat. Zoolander? Porba tiporták. Jeanne d'Arc? Katasztrófa. Resident Evil? Ne is beszéljünk róla. Ezek minden egyes darabja klasszikus lett. MINDEN. EGYES. DARABJA. És ez is az lesz. Hidd el nekem. Miért? A színészek miatt. Mindegyikük csodálatos és rohadt tehetséges, már csak miattuk megéri megnézni a filmet, pláne egy olyan filmet, ami ennyire szórakoztató."

Hát, az lehet, hogy a Hellboy lesz akkora kult klasszikus, mint a Resident Evil volt, csak nem biztos, hogy ez volt a cél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)