Hirdetés

Henry Cavill korábban soha nem látott kardforgatást ígér a Hegylakó rebootban

|

Nem vette félvállról a felkészülést, így komoly szintlépésre számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, Henry Cavill tényleg nem viccelt, amikor idén januárban arról beszélt, hosszú és kemény felkészülés vár rá a Hegylakó reboot miatt. A projekt előkészületei már gőzerővel zajlanak, ráadásul okkal bizakodhatunk az 1986-os, kezdetben nagyot bukott eredeti film rebootjával kapcsolatban.

Nem csak Cavill miatt - akit ugyebár főszerepben láthatunk majd - hanem a rendezői székben helyet foglaló, John Wick filmeket is jegyző Chad Stahelski jelenlétének köszönhetően, aki korunk egyik legígéretesebb direktora.

Hirdetés

A nemrégiben lepörgött Las Vegas-i Cinema Conon természetesen Cavill is tiszteletét tette, mi több, ígéretet tett a rajongóknak, hogy kardforgató képességei új szintre lépnek majd a Hegylakó rebootban.

"Ha azt hittétek, hogy már láttatok engem kardot forgatni, akkor még semmit sem láttatok."

- fogalmazott Cavill a Lionsgate prezentációja során.

A színész továbbá elmondta, a reboot nagyobb hangsúlyt fektet majd a karakterekre és a történetre, ellenben a korábbi alkotásokkal, amik csak felületesen foglalkoztak a cselekmény mögött álló lore-ral.

A munkálatok tehát jól haladnak, következő lépésként pedig rövidesen a forgatások is megkezdődhetnek. Ha minden a terv szerint halad, valamikor 2026-ban számíthatunk a Hegylakó bemutatójára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)