Hirdetés

Henry Cavill nem lesz többé Superman

|

A színész kiszáll a szerepből, de a Warner Bros.-nak van B-terve.

Hirdetés

Valahol megértjük, ha Cavill nem szeretne többé a DCEU része lenni, legyen az ok akár a bajuszhoz való ragaszkodás, akár a  filmek vegyes fogadtatása.

Hirdetés

A tényleges indokot nem tudjuk, de a The Hollywood Reporter jelentése szerint Cavill megy, a Warner Bros. pedig ahelyett, hogy mást keresne a helyére (pedig a Marvel filmekben is szereplő Michael B. Jordan is szóba jött), inkább Supergirlt állítja a középpontba. Elvileg a fókusz már most a lány eredettörténetét elmesélő, augusztusban bejelentett filmre billent, ezzel foglalkoznak elsősorban. Azt nem tudni, ebben szerepet kaphat-e Superman karaktere, de ha igen, könnyebben volna magyarázható a színészcsere, mintha a korábban megkezdett történetet akarnák folytatni.

Mint azt nemrég megtudtuk, Cavill hamarosan Budapestre utazik, hogy Ríviai Geralt szerepében bizonyítson a Netflix The Witcher sorozatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)