Hirdetés

Henry Cavill Supermanjét teljesen eltörlik, még a The Flashből is kivágják a jeleneteit

|

A DC univerzummal kapcsolatos változások hirtelen jöttek, és mindent átírtak: Supermant például az érkező Flashből is ki akarják hagyni.

Hirdetés

Mostanra már mindenki tudatosította magában a tényt, miszerint Henry Cavill Superman karrierje véget ért. James Gunn és Peter Safran egy teljesen új DC univerzumot akarnak felépíteni, aminek középpontjában egy fiatalabb Acélember lesz majd.

Ez ugyan elvágta Cavill jövőbeli projektjeit, de azokat is halálra ítélte, melyekkel már végzett. A The Flash filmhez például állítólag leforgatta már a cameóját, amit a változások fényében szintén ki akarnak vágni a The Hollywood Reporter jelentése szerint.

A döntés valahol érthető is, ha túl vagyunk az első sokkon: a The Flash lesz az egyike annak a négy tervezett DC filmnek melyek 2023-ban kerülhetnek mozikba. Miközben a régi Igazság Ligája a mozitermekben hódít, Gunn és csapata már a jövőn fognak dolgozni, és nem akarnak olyan elvarratlan szálakat az új filmekben hagyni, mint Superman cameoja volt a Black Adamben.

Hirdetés

Egyébként attól függetlenül, hogy Henry Cavill, Ben Affleck és Jason Momoa már nem fogják eddig ismert szuperhős karaktereiket megformálni a vásznon, a hírek szerint Gunn tárgyal a színészekkel más, DC univerzumbeli szerepekről, és akár lehetséges rendezői posztokról is.

Érdekes jövő elé nézünk, de ezt egyelőre még sok rajongó nem kívánja megélni, inkább ócsárolják Gunnt és Peter Safrant, aki nem hagyta szó nélkül a gyalázkodó üzeneteket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)