Hirdetés

Henry Cavill egyszerre lesz Geralt és Superman?

|

A színésznek a Comic-Conon vetették oda a kérdést, de nem nagyon akart rá válaszolni.

Hirdetés

Ha minden jól megy, 2019. végén debütál majd a The Witcher sorozat a Netflixen, aminek az első trailerét meg is kaptuk néhány nappal ezelőtt. A rajongók nagyon izgatottak, és sokan már úgy emlegetik a szériát, mint a következő Trónok harca.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon készítettek interjút a színészeket felvonultató panelbeszélgetés után a főszerepet játszó Henry Cavillel, és láthatóan a riporter is nagyon izgatott volt a témával kapcsolatban, hiszen be is dobta, hogy

Azért is durva ez, mert hát te vagy Superman!

Cavill erre nem válaszolt semmit, csak egy közepesen kínos nevetéssel reagált, amit egyelőre bárhogy lehet értelmezni.

Évek óta teljes csend van a vonalon, a Warner semmit nem kommunikál, így nem tudjuk, magára ölti-e még a köpenyt a színész. A Shazam! Superman cameója is közepesen kellemetlenül sikeredett, hiszen a karakter arcát nem mutatták. Ha A The Witcher sorozat nagyot megy, akkor Cavill még hosszú évekig lehet Geralt főállásban, ez pedig alaposan megnehezíti majd, hogy közben a kisimult kriptoni szuperhőst alakítsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)